Începând de astăzi Pietonala Gării va putea fi traversată de către şoferi

Începând de astăzi Pietonala Gării va putea fi traversată de către şoferi

După ce în cursul dimineţii de astăzi, 13 mai, au fost efectuate lucrările de modificare, fiind eliminați stâlpii care blocau traversarea, rearanjate jardinierele și amplasate indicatoare rutiere, circulația rutieră pe aleea pietonală Gării, a fost reluată, pe un anumit tronson. Astfel, această stradă va putea fi traversată dinspre str. Vasile Alecsandri, spre strada 1 Mai.

La redeschiderea circulației pe această porțiune, unde se va circula în sens unic, dinspre Bd. Bucureşti, strada Vasile Alecsandri, strada 1 Mai, până pe strada Victoriei, au fost prezenți reprezentanții Poliției Locale și ai Poliției Rutiere Giurgiu. În acest context, directorul Poliției Locale, Lazăr Ciobanu a precizat că mai mulți agenți se vor afla permanent în această zonă, pentru a supraveghea traficul și pentru a evita producerea incidentelor rutiere. Conform marcajelor și indicatoarelor rutiere amplasate în această zonă, șoferii dar și pietonii trebuie să circule cu prudență, conducătorii auto fiind obligați să reducă viteza la maximum 30km/h.

Comercianţii de pe aleea pietonală Gării vor putea face aprovizionarea pe intrarea din dreptul sensului giratoriu din Piaţa Gării şi pe intrarea de la CEC, deoarece aleea pietonală va fi blocată cu jardiniere în cele două capete deschise circulaţiei rutiere.

Ultima modificare: 13.05.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Aleea pietonală Gării va putea fi traversată dinspre strada Vasile Alecsandri spre strada 1 Mai de către autovehiculele participante la trafic

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.